Noua Casă de marcat

Activa galaxy Plus

Conformă ultimelor cerințe legislative, noua casă de marcat Activa Galaxy Plus permite exportul de fișiere ANAF din jurnalul electronic direct pe SdCard sau Memory Stick extern.

Noua Casă de marcat

Daisy Compact M

Este echipată cu toate dispozitivele necesare de conectare la distanță cu serverele ANAF nemaifiind necesară adaugarea de dispozitive externe sau interne pentru conformitate. Dispune de dispozitiv de salvare extern , de tipul SD CARD.

Noua Casă de marcat

Daisy Compact S

Daisy Compact S este modelul cel mai mic din seria caselor de marcat ce urmeaza a fi avizat in conformitate cu noua legislatie intrata in vigoare incepand cu mai 2018. Conectarea la serverele ANAF se va face prin modemul GPRS existent pe placa de baza a casei de marcat.

Noua Casă de marcat

Daisy ExperT sx

Casa de marcat Daisy Expert SX, este echipată cu toate dispozitivele necesare de conectare la distanță cu serverele ANAF nemaifiind necesară adaugarea de dispozitive externe sau interne pentru conformitate.

Noua Casă de marcat

DAISY PERFECT M​

Casa de marcat Daisy Perfect M este destinata activitatilor cu volum mediu si mare de bonuri fiscale emise zilnic , accepta rola de hartie cu lungime mare de pana la 35 m, poate deschide seratar de bani, este alimentata din retea dar poate fi alimentata si din acumulatorul intern de tip NiMH de 6V – 2000mAh.

Noua Casă de marcat

INCOTEX SUCCES M7​

Succes M7 este o casa de marcat fiscala cu jurnal electronic autorizata conform noii legislatii din domeniul fiscal.  Conform legislatiei, casele de marcat electronice fiscale, aceste echipamente vor avea functionalitatea de export a fisierelor XML semnate pentru raportarile periodice ANAF.

Noua Casă de marcat

DATECS DP-25

Casa de marcat mobila Datecs DP25 [2018] conforma cu noua lege fiscala 2018. Datecs DP25 este un echipament refacut complet din punct de vedere electronic pentru a corespunde noilor cerinte legislative. Casa de marcat poate fi folosita in retail si HoReCa.

Noua Casă de marcat

DATECS DP-150

 Datecs DP150 este o casa de marcat compacta, ce poate fi utilizata in magazinele cu un numar mai redus de vanzari cum ar fi: saloane de infrumusetare, restaurante mici, magazine mici si magazine cu articole de lux.